Team

Sanne Bonnema

Directeur

Sanne houdt zich bezig met het runnen van het bedrijf en richt zich meer specifiek op de in- en verkoop van boten, sloepen en tenders. Daarnaast kun je bij Sanne terecht voor advies over schaatsen, in het bijzonder van het merk Salomon, Viking en Zandstra. Daarnaast is zij het aanspreekpunt voor de afdeling verhuur en het (werven van) personeel.

Sjoerd Bonnema

Directeur

Sjoerd houdt zich voornamelijk bezig met de techniek: de opbouwen van boten. Daarnaast richt hij zich ook op de in- en verkoop van boten, sloepen en tenders. Sjoerd borrelt altijd van de nieuwe ideeën over het ondernemen, hij is dan ook een goede sparringpartner voor (nieuwe) partners.

Jolanda Bonnema

Administratief medewerker

Jolanda houdt zich voornamelijk bezig met de administratie en boekhouding. Maar ook vind je Jolanda in de winkel en aan de (verhuur)balie.

Rin Bonnema

Technisch medewerker

Rin houdt zich bezig met de techniek en het algemeen onderhoud van het haventerrein. Met zijn kennis en ervaring is er altijd een oplossing te vinden voor een (technisch) probleem.

Bas van Bommel

Vaste weekendhulp

Bas is al jaren ons vaste gezicht op de zaterdag. Bas is van alle markten thuis, zowel voor het afdekken van een boot als voor het klaarleggen en uitleggen van de boten kun je bij hem terecht.

Benno Weinands

Technisch medewerker

Benno is onze vliegende keep. Hij houdt zich bezig met motorbeurten, inbouwen en ook het onderhoud aan boten zoals poetsen en antifouling. Benno is een harde werker en tref je vaak aan in of onder een boot

Vakantieteam

Vakantieteam verhuur

Wij hebben een groot team aan hulptroepen in de zomer. Ons team in het seizoen bestaat in ieder geval uit:

Bas van Bommel
Daniël Lodder
Olaf Butzelaar
Thimo Smits
Jesse Thie

Verken de Loosdrechtse Plassen met Bonnema Watersport