Arrangementen

Bent u op zoek naar een avontuurlijk uitje met een (grote) groep zoals een bedrijfsuitje? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht voor groepen tot 200 personen! Wij bieden de volgende activiteiten aan op (of vanaf) onze eigen locatie die zowel los als gecombineerd geboekt kunnen worden:

GPS Ontdekkingssloepentocht

Ontdekkings-sloepentocht

Welkom bij deze gave ontdekkingssloepentocht van Bonnema Watersport, het leukste GPS evenement op het water met een Ipad. Deze ontdekkingstocht is een interactief en avontuurlijk (bedrijfs)uitje waar iedereen aan mee kan doen. Aan het roer van een luxe sloep (jullie varen zelf) ga je de strijd aan met collega’s of vrienden. 

GPS Ontdekkingsfietstocht

Fiets om en rond de Loosdrechtse plassen.

Welkom bij deze gave GPS ontdekkingsfietstocht van Bonnema Watersport, het leukste evenement rondom het water. Deze ontdekkingstocht is een interactief (via een Ipad) en avontuurlijk (bedrijfs)uitje waar iedereen aan mee kan doen. 

Bonnemwatersport_Suppen

Suppen

Suppen op de mooiste plas van Loosdrecht. De Vuntus plas is al een hele ervaring. Op het open water of via smalle kanaaltjes door het geweldige natuur gebied.

E-foilen

Op zoek naar een uitdagende activiteit met collega’s of vrienden?
Een elektrisch aangedreven surfboard, die je laat vliegen over het water. Een super gave ervaring die smaakt naar meer.
E-Foilen_Bonnemawatersport

Eten en drinken

Wij werken samen met Picknick Loosdrecht (www.picknickloosdrecht.nl) waar u zelf een picknickbox kunt bestellen voor afvaart. Bij een groepsuitje kunt u het bestellen aan ons overlaten.

Het is ook mogelijk om in aansluiting op je activiteit de dag af te sluiten met een gezellige barbecue bij ons op locatie.

Samenstellen groepsarrangement

Een groepsarrangement kunt u zelf bij ons samenstellen. U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Een voorbeeld dagprogramma ziet er als volgt uit:
10:00 uur: Ontvangst koffie en thee
10:30 uur: GPS sloepen ontdekkingstocht met picknick boxen aan boord
15:00 uur: Suppen en/of e-foilen of lekker uitpuffen
17:00 uur: BBQ en prijsuitreiking
SloepHuren_Bonnema

Verken de Loosdrechtse Plassen met Bonnema Watersport