Over ons

Welkom bij jachthaven Bonnema Watersport. Een gastvrije en gezellige haven, gericht op de verhuur van boten, de verkoop van nieuwe sloepen en tenders en de verhuur van vaste ligplaatsen en (elektrische) fietsen.
De haven is gelegen aan de vuntusplas, te midden van de Loosdrechtse plassen, de Vecht en het Hilversums kanaal. Ook kunt u bij ons terecht voor het verkrijgen van een visvergunning.

2017 – heden

Dochter en zoon, Sanne en Rin-Sjoerd Bonnema, namen het bedrijf in 2017 over van hun ouders. Opgegroeid aan het water en het ondernemen is hun met de paplepel ingegoten. Een verfrissing voor het bedrijf met een nieuwe kijk op het ondernemen in de watersport. De speerpunten op dit moment zijn het uitbreiden van de werkzaamheden, het professionaliseren en digitaliseren van de onderneming, en het uitbreiden van het team.

Bonnemawatersport

Sanne

Sanne studeerde Nautisch Business Management aan de IVA in Driebergen. Zij houdt zich dagelijks bezig met het runnen van het bedrijf en richt zich meer specifiek op de verkoop van (luxe) sloepen en tenders.

Sjoerd

Sjoerd studeerde Maritieme techniek in Sneek. Hij houdt zich dagelijks dan ook bezig met de techniek: het opbouwen van boten, het onderhouden en repareren van motoren. Met zijn technische kennis en ervaring kun je bij Sjoerd ook zeker terecht voor het advies over het aankopen van een boot.
Schaatsen

In de winter zitten we trouwens ook niet stil! In deze maanden houden we ons ook nog bezig met de verkoop van schaatsen en het slijpen daarvan.

1997 – 2017

De grondleggers van Bonnema Watersport

Rin en Jolanda Bonnema, Rin voormalig actief in de transportindustrie en Jolanda als schooljuffrouw. In het verleden beide fervent (wedstrijd)zeilers met de nodige titels op hun naam. Deze hobby verruilde zij in 1997 voor een onderneming gericht op de watersport: Bonnema Watersport.

Als een van de eerste in Loosdrecht verhuurde zij roeiboten, kano’s, zeilboten en motorboten. Later breidde de verhuurvloot zich uit met (luxe) sloepen. Ook richtte zij zich niet langer alleen op de verhuur van boten maar ook op de verkoop daarvan.
Rin en Jolanda zijn nog altijd actief in het bedrijf, maar genieten daarnaast ook van hun welverdiende “pensioen”.

Verken de Loosdrechtse Plassen met Bonnema Watersport