Verkoop

Wij verkopen motorboten, sloepen en tenders en vertegenwoordigen onder andere de merken Oud-Huijzer, Corsiva, Stout, Steelfish, Navalia, Silveryacht, Wato, 4Family, Van Vossen, Topcraft, Nimarine, Brig.

  • Ons aanbod bevat:
    nieuwe motorboten, sloepen en tenders;
  • demo motorboten, sloepen en tenders (dit zijn nieuwe sloepen en tenders die reeds opgebouwd zijn en waar u mee kunt proefvaren); en
  • gebruikte (tweedehands) motorboten, sloepen en tenders.

Daarnaast verkopen wij (elektrische) motoren en vertegenwoordigen wij onder andere de merken Suzuki, Tohatsu, Minn Kota en Torqeedo. Voor advies over de motoren en bijbehorende eigenschappen kunt u terecht bij ons verkoopteam. Zij kunnen u adviseren over de geschikte motor die beantwoordt aan uw wensen en situatie.

Tot slot hebben wij nog een groot assortiment aan (boot)accessoires en watersportartikelen. Denk hierbij aan funtubes voor achter de boot van Jobe, een boot barbecue van Cobb of leuke kussens voor in uw boot. U kunt uw boot ook pimpen met een mooie boxen set van Fusion of een Humminbird fishfinder.

Sloepen en Tenders
Sloepen en Tenders
Prijs boot
Prijs boot
Rompmateriaal
Rompmateriaal
Lengte boot
Lengte boot
Type boot
Type boot
Aandrijving
Aandrijving

Resultaten

Polyester
Topcraft 605 tender is een boot wat alles heeft, gezellige kuip, gaaf stuurconsole, opbergruimte onder elke bank en vergeet de kont niet. Fantastisch!

€31.950,- (v.a. €19.495,-)

Demo boot prijs

Aluminium
De VanVossen plugin 700 e-tender is erg stoer en heeft een gezellige rondzit. Achter bevind zich en ruim zit- ligdek en het zwemplateau. Varen in Loosdrecht

€74.809,- (v.a.€33.950,-)

Vaarklaar prijs

Polyester
De Corsiva 600 heeft de oplossing voor opbergruimte in de zitbanken . De Corsiva 600 tender is het model van Corsiva. De 600 Tender typeert met ruime kuip, geweldige opberg ruimte en mogelijkheid.

€35.150,- (v.a.€19.950,-)

Vaarklaar prijs

Aluminium
Deze prachtige aluminium sloep als een vis in het water.

€44.950,- (v.a.€27.950,-)

Demo boot prijs

Aluminium
De VanVossen plugin 650 e-tender is erg stoer en heeft een gezellige rondzit. Achter bevind zich en ruim zit- ligdek en het zwemplateau. Varen in Loosdrecht

€49.750,- (v.a.€27.950,-)

Vaarklaar prijs

Polyester
Topcraft 627 tender is een boot wat alles heeft, gezellige kuip, gaaf stuurconsole, opbergruimte onder elke bank en vergeet de kont niet. Fantastisch!

€38.440,- (v.a. €24.950,-)

Vaarklaar prijs

Verken de Loosdrechtse Plassen met Bonnema Watersport