Sloep of Tender

Een gezellige gezinsboot of een stoere tender, Bonnema Watersport heeft een ruim aanbod van nieuwe motorboten, sloepen en tenders.

Kom vrijblijvend langs bij ons in de haven om het aanbod te bekijken. Raak aan de praat met een van onze verkopers en laat u rustig adviseren over welke boot het beste bij u past. Tijdens dit gesprek worden de verschillende merken besproken, wordt gesproken over de verschillen tussen boten van polyester, aluminium of rubber (opblaasbaar), en wordt u uitgebreid geadviseerd over de aandrijving van de boot (benzine, diesel of elektrisch). Neem dan wat folders mee naar huis en laat de informatie even bezinken.
Mocht de interesse gewekt zijn voor een bepaalde boot, kom dan langs bij ons Experience Center in onze eigen haven. Hier liggen verschillende demo boten in het water waar u onder begeleiding van een van onze verkopers kunt proefvaren. Zo weet u echt goed of de boot bij u past.

Een greep uit ons aanbod van sloepen

Wij hebben boten van onder andere de merken Corsiva, Stout, Steelfish, Oud Huijzer, Topcraft, Navalia, TendR, Silveryacht, Wato, 4family, Van Vossen, Nimarine en Brig. Qua motoren vertegenwoordigen wij de merken Suzuki, Tohatsu, Torqeedo, Minn Kota en E-Propulsion.
Door ons grote aanbod in verschillende kleuren hebben wij over het algemeen een korte levertijd! 🫡
Kijk hier naar ons actuele aanbod motorboten, sloepen en tenders.
Verhuur Bonnemawatersport

Ligplaats

Voor boten die aangeschaft worden bij Bonnema Watersport hebben wij zomerligplaatsen beschikbaar te midden van de Vuntusplas, Loosdrechtse Plassen en de Vecht.

Onderhoud, reparaties en aanpassingen

Wij bieden tevens full service aan qua onderhoud en reparaties aan boten en motoren (van Suzuki en Tohatsu).

Recensies van klanten van Bonnema Watersport

Na het huren van een sloep bij Bonnema was ik om en ben ik me gaan oriënteren op een eigen sloep. Na wat onderzoek op het web en gesprekken met een aantal watersportbedrijven, kwam ik toch weer bij Bonnema uit vanwege hun heldere uitleg, advies en goede verhouding prijs/kwaliteit. De keuze is een Oud Huijzer 616 geworden en wat een geweldige boot. Gezien de service en advies, doe ik ook het onderhoud bij Bonnema, waardoor ik geen risico heb dat ik pech krijg onderweg. Mocht er wel iets zijn, dan helpen ze adequaat.
Chris Textor
Koper van Oud Huijzer 616
Vorig jaar onze boot gekocht bij Bonnema Watersport. Super blij met zowel de boot als de service van Sanne en Sjoerd. Zij staan altijd voor een ieder klaar en geen vraag is ze teveel, goede adviezen gepaard met een gezonde dosis humor. Ook eerste onderhoud aan de motor gedaan en de boot hier in de winterstalling gehad. Wederom goede/snelle service tegen faire prijzen en altijd een prettig gevoel bij. Ben je op zoek naar een nieuwe boot, onderhoud of stalling dan zou ik Bonnema watersport 100% aanraden.
Michel K
Koper van boot en afnemer van winterstalling

Laat u informeren over de mogelijkheden en voordelen van Bonnema Watersport