Meest gestelde vragen

Nee, u mag al onze verhuurboten zonder vaarbewijs huren. Let wel op de minimum leeftijd. Bij iedere boot krijgt u persoonlijke uitleg van boot en vaargebied.

Bekijk hier alvast de kaart. Uitleg over de route en de omgeving krijgt u ter plekke. Alle Loosdrechtse plassen en de Vecht zijn gewoon bereikbaar. Varen naar de Vecht is ongeveer een half uurtje via de Mijndense sluis (€5,- contant) bij Loenen a.d Vecht. Wij zitten direct aan de Vuntusplas. Dé roei en kano plas. U krijgt een map mee voor eventueel leuke vaarroutes die wij adviseren.

Ja, wij hebben een eigen kleuren plassenkaart, die krijgt u mee. Met uitleg en leuke tips. 

Ja, die mag mee, maar telt wel mee als persoon. Mag niet op de kussens en de boot moet zonder haren worden ingeleverd. We kunnen u vragen de boot zelf schoon te maken.
In geval van slecht weer, mag u op de dag zelf in overleg de huur van de boot verplaatsen naar een andere dag, of omzetten naar credits. Dit komt op uw account te staan en wordt verrekend bij de volgende boeking. Bekijk de huurvoorwaarden voor overige manier van annuleren.
Het maximaal aantal personen wordt aangegeven bij de reservering van de boot. Dit is het maximale, inclusief honden, baby’s etc alles en iedereen telt mee.
Zwemvesten zijn niet verplicht. Dit is op eigen veranwoordelijkheid. Ons advies is wanneer iemand niet kan zwemmen een zwemvest te huren. Dit kan op locatie voor € 5,-
Ja, maar heel weinig. De schipper mag geen alcohol en niemand mag aangeschoten zijn. Vrijgezellenfeestjes mogen alleen gevierd worden zonder alcohol! Deze moeten van te voren aangemeld worden.
Vanaf 9.30 kunt u de boot ophalen bij een dag reservering. Wanneer u een dagdeel heeft gereserveerd is dat anders. Vanaf 11.00uur of vanaf 13.30uur. Komt u later? Dit hoeft u niet door te geven. Binnen de gehuurde periode blijft de boot voor u. Het is niet mogelijk om later terug komen.
Wij zijn open tot 17.30 uur. In juni/juli en augustus kan er eventueel tot 19.00uur gevaren op vrijdag en zaterdag.

Een dagdeel is van:
9.30 tot 13.30 uur; 11.00 tot 15.00 of van 13.30 uur tot 17.30 uur.
Of een dag van 9.30 tot 17.30 / 11.00 tot 19.00

Ja, mits er met normale snelheid gevaren wordt. (dus niet vol gas).
Wanneer de borg is gepind, dan kunnen wij dat aan het eind van de dag bij terugkomst en bij het inleveren van de borg bon weer retourpinnen. Dit kan uitsluitend met de pinpas.
Parkeren aan de weg is gratis, op het parkeerterrein aan de Horndijk 2 en op het parkeerterrein tegen over cafetaria op de Oud-Loosdrechtsedijk 220 is het parkeren ook gratis.